Ana Sayfa

EL YAPIMI DERİ ÇANTA

el yapımı deri çanta

Ayrıcalıklı Olmak İsteyeceksiniz!
El yapımı deri çantaların kendilerine has duruşudur sizi çeken. Her dikişinde el emeği olması kullanırken ayrı bir güzellik katıyor güzelliğine. Bazısı der ki “Çantanın elde yapılmış olması çok makbul” bazısı da kesinlikle tercih etmem. Kullananların ise vazgeçilmezleri arasında. Sizde el yapımı çantaları denemeden karar vermeyin. Farklı olmayı sevenlerin tercihi.
El yapımı deri çanta Farklı tarzları yansıtan El Yapımı Deri Çantalar alıcısını bekliyor. Neden siz olmayasınız. ?

SNEAKERS AYAKKABI



Herkesin Ayağında Bir Çılgınlık Var!
Bu ayakkabılar çıktığından beri birden moda olan ve ünlülerden tutun da Hollywood yıldızlarının da tercihi olan, ve sokakta da neredeyse herkesin ayağında sneakers ayakkabılar. Beyonce ‘un da klibinde giymiş olduğu bu botlar herkes tarafından ilgi görmeye başladı.
Görmeye alışık olduğumuz spor ayakkabılardan farkı ise içerisinde gizli bir topuğun olması. Adeta topuklu ayakkabılardan vazgeçemeyenlerin tutkusu haline gelecek. Rahatlığıyla adından sıkça söz ettiren sneakerslar 7-12 cm topuk seçenekleriyle de uzun görünmenize yardımcı olacak. Serin günler de taytlarla ve dar paça kotlarla çok güzel bir görüntü yakalarken, güneşli günlerde kısa şort yada derin yırtmaçlı eteklerinizle çok havalı olacaksınız.
Sneakerslar pek çoğumuza sporu ve yürümeyi sevdirdi diyebiliriz.
sneakers bot kombiniSizin de dolabınızda mutlaka böyle bir eteğiniz vardır. Geçen senenin modası alamayan kalmadı çünkü. İşte o eteğinizin altına sneakers’ınızı giyip çıkıyorsunuz. Rahatça gezin dolaşın alışverişin tadına varın. Yoksa sizde hala yok mu?